sábado, 26 de octubre de 2013

I Maratón Montañas de Artà

Agroturismo Na Set Centes
Carretera Artà - Canyamel, Km. 2,7
07570 Artà
www.nasetcentes.com 
El próximo 3 de noviembre 2013 va a tener lugar el primer Maratón Montañas de Artà. Podéis ver el recorrido en el link siguiente:



Si no os animáis a inscribiros en la maratón, igual os animáis a visitar Artà y sus montañas.

http://nasetcentesinfo.blogspot.com.es 

miércoles, 2 de octubre de 2013

Agroturisme Na Set Centes: el baríton Joan Pons visita Artà

Agroturisme Na Set Centes
Carretera Artà - Canyamel Km. 2,7
07570 Artà, Mallorca


 
Si viu a Mallorca i es un amant de la bona música, el 6 d'Octubre podrà gaudir de la visita del baríton Joan Pons al Teatre d'Artà: 




JOAN PONS CELEBRA ELS 25 ANYS DEL FESTIVAL DE MÚSICA ANTONI LLITERES


El baríton menorquí actuarà diumenge que ve, 6 d'octubre, al Teatre d'Artà, acompanyat de la seva filla, Joana Pons, al piano.


Artà, 1 d'octubre de 2013.

            El Festival de Música Clàssica Antoni Lliteres compleix vint-i-cinc anys i ho celebra amb un convidat molt especial: el baríton menorquí, Joan Pons. Retirat dels escenaris d'òpera des de l'estiu del 2012, després d'una llarga i brillant trajectòria professional, actualment la veu de Pons només es pot escoltar en motiu d'algunes col·laboracions especials. És el cas del concert que acollirà el Teatre d'Artà diumenge que ve, 6 d'octubre a les 20 hores, i que, amb tota seguretat, serà un dels recitals més importants de tota la història del festival.

           
Pons, que ha triomfat en els millors teatres d'òpera del món -la Scala de Milà, el Metropolitan de Nova York, l'Òpera de Viena, de París, de Munich, de San Francisco, el Covent Garden de Londres...-, interpretarà en aquesta ocasió un programa amb algunes de les àries d'òpera que l'han fet famós -G.Donizetti, S. Donaudy, G. Verdi...- i també posarà veu a les lletres de Guillem d'Efak i Antoni Parera, entre d'altres. Pons estarà acompanyat de la seva filla, Joana Pons, al piano.

            El baríton menorquí, aclamat a tot el món i una de les veus més distingides dins el panorama operístic d'aquests darrers quaranta anys, continua molt vinculat al món de la música. Encara que professionalment estigui retirat, segueix col·laborant en concerts benèfics, fa classes de cant i és jurat en concursos internacionals com l'Elena Obraztsova de Sant Petersburg. En aquesta ocasió, arriba al Teatre d'Artà de mà del Festival de Música Clàssica Antoni Lliteres, dins el cicle Sent el Patrimoni, V Temporada d'Arts Escèniques i Musicals.

            Les entrades tenen un preu de 20€ i de 15€ en cas d’entrada reduïda          –majors de 65 anys i menors de 12 anys-. Es poden adquirir a partir d’aquest dimecres, 2 d'octubre, de 19 h a 21 h a la taquilla del Teatre o al 971829700. I el dia del concert, diumenge 6 d'octubre, a partir de les 19 h al mòbil 678694366.